Om oss

Tg- Renhold AS ble stiftet Service AS ble stiftet i 2001 av erfarne fagfolk innenfor renholds bransjen. Stifterne av selskapet har lang erfaring og kunnskap om hvilke behov og utfordringer hver enkelt kundegruppe har i forbindelse med renhold og vedlikehold.

TG Renhold eleketrisk varebil
TG Renhold er en miljøfyrtårn bedrift og benytter elektriske varebiler i sin renhold service.

Vi leverer renhold til bedrifter, private og offentlig sektor. Selskapet dekker primært Oslo og Akershus, men kan også bidratt ved langvarige prosjekter utenfor primærområdet hvor vi da benytter lokal arbeidskraft.

Våre kunder har en fast kontaktperson. Dette sikrer en god dialog og et godt samarbeid med kunden. Tilpasninger og endringer foretas fortløpende. Vi er jevnlig ute på lokasjon for å være tett på kunden og våre ansatte. Vi bygger relasjon med våre kunder over tid basert på pålitelighet, gode resultater og hyppig dialog.

Vi ønsker å være en problemløser i din virksomhet og-/eller hos deg privat. På denne måten kan du fokusere på det du kan best, nemlig å skape resultater.

Vårt team består av dyktige, fleksible og serviceinnstilte medarbeidere som kan renhold godt og som yter det lille ekstra.